Gördíthető polcrendszer

A RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ TÉR LEGJOBB KIHASZNÁLÁSA A RACKINGLOG-TÓL


Amennyiben szeretné maximálisan kihasználni a meglévő hely adottságait, mert nincs lehetőség új raktárhelység kialakítására akkor a gördíthető polcrendszer megfelelő választás az Ön számára!

Ezek a polcrendszerek síneken (akár padlóba süllyesztve is) futó alvázra vannak felépítve, automatizálva vagy kézi erővel mozgathatók. Nagy előnye a tér teljes kihasználása, mindig csak egy rakodó folyosóra van szükség, a többi sor polcrendszer szorosan egymás mellé tolódik.

Legelterjedtebb változata a manuálisan pakolható irattároló gördíthető polcrendszer. Kedvező áron kínáljuk, teljesen új technológiával készülnek a könnyített alvázak, ez gazdasági szempontból előny. Ideális megoldás könyvtár vagy nagymennyiségű irat és dokumentum tárolásánál.

A nehezebb raklaptartó állványok vagy akár a hosszanti tárolásra alkalmas karos állványok is feltelepíthetők alvázakra. Ezeknél a nagy súly miatt csak elektromos mozgatás lehetséges. Leginkább hűtőházakban ajánljuk esetleg ott ahol további bővítés nem kivitelezhető.

A tervezéshez helyszíni felmérés vagy egy megküldött alaprajzra van szükségünk.

Várható szállítási határidő 4-5 hét.
Gördíthető polcrendszerek bemutatása

RACKINGLOG GÖRDÍTHETŐ ÁLLVÁNYOK A TÉR MAXIMÁLIS KIHASZNÁLÁSÁRATöltse le gördíthető állványaink részletes bemutatóját itt:

GÖRDÍTHETŐ POLCOK BEMUTATÁSÁNAK LETÖLTÉSE