Galéria rendszer (pódium)

Vállaljuk galéria rendszerek kivitelezését és beszerelését, melyek valamennyi követelmény, így akár a földrengésbiztonság vonatkozásában is hatályos előírás figyelembevételével kerülnek megtervezésre.

A tartószerkezet acélelemekből (gerendák és oszlopok) készülnek, a padlót pedig rácsos elemekből vagy MDF lemez borítású hullámlemezből lehet kivitelezni.

Hogy a szerkezet minden igénynek megfeleljen, kiegészítők nagy választéka áll rendelkezésre (közlekedő lépcsők, mellvédek, teherkapuk stb.). A kivitelezést a megrendelő kívánalmainak megfelelően tudjuk alakítani, a szabványos iparitól egészen egy részleteiben esztétikusabb és kifinomultabb személyre szabott dizájnig.

Nem különösen nagy hordképességű galéria igénylése esetén, moduláris beakasztós elemekből kivitelezett, előnyösebb árfekvésű megoldást is tudunk javasolni.

Merészebb tervezési követelményekhez acélprofilból csavarkötéssel készült szerkezeteket használunk. A törvényi előírásoknak megfelelően ügyfeleinket ellátjuk valamennyi műszaki dokumentációval.