RUGALMAS. ÜGYFÉLKÖZPONTÚ. INNOVATÍV.

A RACKINGLOG GAZDASÁGOS ÁRAT ÉS MAXIMÁLIS SZAKMAI HOZZÁÉRTÉST KÍNÁL

A RackingLog sikere és fejlődése, a kiváló belső munkaszervezésen felül, a vállalati szakemberek tudásának és professzionalizmusának köszönhető. Mindezt azért, hogy pontos és versenyképes szolgáltatások révén ügyfeleink maximális elégedettségét tudjuk elérni.


IGÉNYFELMÉRÉS

Kollégáink pontosan felmérik az Ön igényeit, hogy a rendelkezésükre álló teret a legoptimálisabban és költséghatékonyabban használják ki.

A díjmentes helyszíni kiszállás során műszaki kollégáink feltérképezik a rendelkezésre álló terület adottságait, illetve felmérik az Ügyfél esetlegesen felmerülő egyedi igényeit.


TERVEZÉS/AJÁNLATKÉSZÍTÉS

Az igények felmérése után, műszaki kollégáink egy érthető, könnyen átlátható tervrajzot és árajánlatot készítenek Önöknek a lehetséges megoldásokról.

Műszaki és kereskedelmi munkatársaink szakmai tudása, az ágazatban eltöltött több évtizedes tapasztalattal karöltve lehetővé teszik, hogy a hozzánk benyújtott kérelmeket gyorsan és hatékonyan teljesítsük.


LESZÁLLÍTÁS

A tervezési folyamatot követően a megrendelés és az anyagok legyártása után a szerződés szerinti időpontban az állványrendszereket helyszínre szállítjuk.


TELEPÍTÉS

A tárolóberendezések szerelését erre szakosodott és megfelelően képzett profi szerelőcsapatok végzik.
Műszaki irodánk felügyelete alatt a szerelést végző munkatársaink önmagukra és másokra nézve teljes biztonságban képesek dolgozni, a hatályos rendeletek és a megbízó speciális követelményeinek betartása mellett.


GARANCIA

Termékeink TÜV és ISO minősítéssel rendelkeznek, továbbá 2-5 éves gyártói garanciát vállalunk terméktípustól függően.

Termékeinkre 10 év után gyártási garanciát vállalunk, ha bővítésre vagy az elemek cseréjére