ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ÉS TÁROLÓRENDSZER TERVEZÉS

A RACKINGLOG GAZDASÁGOS ÁRAT ÉS MAXIMÁLIS SZAKMAI HOZZÁÉRTÉST KÍNÁL


A RackingLog sikere és fejlődése, a kiváló belső munkaszervezésen felül, a vállalati szakemberek tudásának és professzionalizmusának köszönhető. Mindezt azért, hogy pontos és versenyképes szolgáltatások révén ügyfeleink maximális elégedettségét tudjuk elérni.

Amennyiben úgy döntenek, hogy áruraktározási megoldásukat a RackingLog-ra bízzák a következőket kapják cserébe:

  • a termék minőségéhez képest gazdaságos árak
  • gyors átadás
  • közvetlen műszaki ügyfélszolgálat
  • a berendezések és a termékek minőségének és biztonságának garanciája és tanúsítása

Mindezt egy olyan munkacsapat kínálja Önnek, amely a követelmények elemzésétől, a tanácsadáson és a költségek kiértékelésén keresztül, egészen a tervezésen át a berendezés végső tesztelésével bezárólag, a munkafolyamat minden fázisában végigkíséri Önt.


TERVEZÉS


Műszaki és kereskedelmi munkatársaink szakmai tudása, az ágazatban eltöltött több évtizedes tapasztalattal karöltve lehetővé teszik, hogy a hozzánk benyújtott kérelmeket gyorsan és hatékonyan teljesítsük.

A tervezési tevékenységet a raktárszerkezetek értékesítése magába foglalja, így az – az érintett helyiség méreteinek felvételétől, a berendezés szerelési munkafolyamatainak felügyeletével és koordinálásával bezárólag – teljesen ingyenes.ÉRTÉKESÍTÉSRugalmas és élvonalbeli termelési technológia, valamint korszerű értékesítési szervezet a titka gazdasági és minőségi versenyelőnyünknek.
Értékesítési tevékenységünk a nagy ipari felhasználókat és a magánügyfeleket is célozza. Értékesítési szolgáltatásunkról további információkért, vagy árajánlat kérésért, lépjenek velünk kapcsolatba. Munkatársaink mindig rendelkezésre állnak és örömmel megadnak minden szükséges információt, valamint segítik Önöket a kívánalmaiknak leginkább megfelelő terméktípus kiválasztásában.

Elérhetőségeink megismeréséhez és az online kapcsolati űrlap kitöltéséhez tekintsék meg honlapunk Kapcsolat pontját!


TELEPÍTÉS


A tárolóberendezések szerelését erre szakosodott és megfelelően képzett profi szerelőcsapatok végzik.
Műszaki irodánk felügyelete alatt a szerelést végző munkatársaink önmagukra és másokra nézve teljes biztonságban képesek dolgozni, a hatályos rendeletek és a megbízó speciális követelményeinek betartása mellett.
Amennyiben további információt, vagy tárolóberendezés-beszerelési szolgáltatásunkról részletes árajánlatot szeretnének kapni, lépjenek velünk kapcsolatba!