ÁRU TÁROLÁSI ÉS RAKTÁROZÁSI MEGOLDÁSOK

A RACKINGLOG LOGISZTIKAI MEGOLDÁSOKAT KÍNÁL


A cégek részére egyre fontosabbá válik, hogy az áruk raktározására hatékony eszközökkel rendelkezzenek és a helyet optimálisan használják ki, mert a raktározástechnika folyamatosan új megoldások alkotására és a határok kitolására törekszik. Csoportunk több mint 25 éve sikerrel működik a raktározási, irattározási és árutárolási termékek piacán.

A RackingLog logisztikai termékek és anyagok széles skáláját kínálja, hogy Önök a rendelkezésükre álló helyet optimálisan használhassák ki és ezzel az árutárolásban a lehető legnagyobb rugalmasságot tehessék lehetővé. A moduláris, egymásba illeszthető, fémből készült polcrendszereken felül, melyek minden típusú ügyfél igényéhez hozzáigazíthatók, készítünk galéria rendszereket és többszintes állványrendszereket is üzletek, műhelyek és irattárak részére.

Ha szeretnének egy személyre szabott és ingyenes ajánlatot, a RackingLog csapatának helyszíni felmérésével, elegendő kitölteni az erre a célra létesített adatlapot és mi kapcsolatba lépünk Önökkel.



A Metalsistem olyan termékek széles skálájának gyártásával, értékesítésével és forgalmazásával foglalkozik, melyek célja, hogy minden tárolóhelyet biztonságossá és praktikussá tegyenek.

Az információkért látogassa meg a www.metalsistemgroup.com honlapot.